Sharknado 5: Global Swarming (2017)


Fenomenul popular al culturii Sharknado 5: Global Swarming online subtitrat, sosește în oraș. Si de această dată, furtunile infestate cu rechini ridică vântul, în timp ce lumea se îndreaptă spre inevitabil: o dominație globală a rechinilor. Cu o mare parte a Americii aflată în ruine, restul lumii se pregătește pentru o tornadă de rechini globală, în timp ce Fin și familia lui trebuie să călătorească în jurul lumii pentru a-i putea opri.

Pe măsură ce furtunile infestate cu rechini devin mai puternice și mai complexe, lumea devine din ce în ce mai vulnerabilă în fața fenomenului care, destul de curând, poate avea control asupra întregii lumi. Misiunea devine personală pentru liderul Fin Shepard și pentru soția sa bionică, April, atunci când tânărul lor fiu este prins într-un „sharknado”, și este transportat peste tot în lume.

De la Londra la Rio, Tokyo, Roma, Amsterdam și dincolo de granițele noastre, eroii noștri vor căuta asistența unei echipe înalt calificate de regi, savanți, olimpici și figuri faimoase, în cea mai aprigă luptă de până acum. Vor reuși să salveze lumea din nou?

Sharknado 5: Global Swarming (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Anthony C. Ferrante
Actori: Ian Ziering, Tara Reid, Cassandra Scerbo
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 4.0


Sharknado 5: Global Swarming (2017) Online Subtitrat


Trailer Sharknado 5: Global Swarming (2017)