Invazia – Body Snatchers (1993)

Marti Malone (Gabrielle Anwar) in filmul Invazia – Body Snatchers online subtitrat, este o adolescenta care, din cauza profesiei pe care o are Steve, tatal ei (biolog la o agentie de protectie a mediului inconjurator), trebuie sa calatoreasca prin toata tara.

Ultimul loc in care ajunge Marti, impreuna cu tatal, fratele ei Andy si mama sa vitrega Carol, este baza militara din Alabama. Numai ca soldatii cantonati in aceasta tabara au un comportament ciudat si inexplicabil. Steve incepe sa faca cercetari, incercand sa-si dea seama daca soldatii sunt contaminati cu un virus. Dar Marti, in timp ce se plimba prin baza, primeste din partea unui soldat un avertisment straniu: ”Ei intra in tine in timp ce dormi”.

Fata nu intelege despre ce este vorba, dar Steve isi da seama ca ceea ce la inceput credea ca este un virus, este de fapt ceva mult mai sinistru. Niste creaturi de origine necunoscuta intra in corpurile oamenilor, transformandu-le in fiinte identice ca infatisare, dar lipsite de sentimente.

Invazia - Body Snatchers (1993) Online Subtitrat in Romana


Regia: Abel Ferrara
Actori: Gabrielle Anwar, Meg Tilly, Terry Kinney
An: 1993
Gen: Groaza, SF
IMDB: 5.9


Body Snatchers (1993) Online Subtitrat


Trailer Body Snatchers (1993)