Invasion of the Body Snatchers (1978)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Invasion of the Body Snatchers (1978) Film Online Subtitrat

Invazia jefuitorilor de trupuri
Regia: Philip Kaufman
Actori: Donald Sutherland, Brooke Adams, Jeff Goldblum
Anul: 1978
Gen: Groaza, SF
Durata: 115 minute
IMDB: 7.4

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Un incitant SF cu o premisa terifianta: pe dinafara monstrii arata ca familia, prietenii si vecinii nostri, insa pe dinauntru sunt invadatori nemilosi al caror singur scop este sa te transforme in unul de-al lor. Aceasta reecranizare a filmului Invasion of the Body Snatchers clasic din 1950 te va determina sa-ti pui intrebari in legatura cu persoana de langa tine.

Poate că era ceva în apă. Poate că toți acei ani de respirație în fumul de benzină cu plumb au început în cele din urmă să afecteze mintea oamenilor. La naiba, poate că a fost activitatea petelor solare. Nu știu, dar oricare ar fi motivul pentru care, la mijlocul anilor 1970, a văzut începutul unui frenezie remake care nu a risipirii bine până în anii 1980. King Kong, Dracula, Nosferatu, Invasion of the Body Snatchers, The Thing- toate au fost refăcute în timpul acestei perioade. Iar dacă vrei să conta reinterpretări radicale cu remake-uri, lista lungește pentru a include Frankenstein, Fantoma de la Opera, Dr. Jekyll și Mr. Hyde, și chiar în prima Om în spațiu. Și, indiferent de motiv, acest spasmul nostalgie sfârșit prin a produce destul de multe filme de o calitate uimitoare, mai mult de echilibrare, în estimarea mea, trageți exercitată de filme, cum ar fi Blackenstein sau din 1976, King Kong. Versiunea Philip Kaufman a Invazia hoților de corp este una dintre aceste capodopere, depășind chiar și ei deja impresionant 1956 prototip.

Prima diferență mare din Invasion of the Body Snatchers, veți observa între această versiune și originalul este schimbarea de setare. În loc de un mic sat de pe marginea din sudul Californiei deșert, această invazie a Body Snatchers are loc in centrul orasului San Francisco. Matthew Binnell (Donald Sutherland, din Die, Die, draga mea! Si Casa Dr. Teroarea lui Groazei) este un inspector pentru departamentul de sănătate oraș. îl întâlnim în timp ce merge despre cursul îndatoririlor sale obișnuite, complet orb la o schimbare ciudată, subtilă în peisajul din jurul lui: peste tot în oraș, flori mici parazite au început în creștere pe plante din fiecare specie imaginabile. Nimeni de pe Pământ in Invasion of the Body Snatchers, își dă seama încă acest lucru, dar acești paraziți misterioase a crescut de la spori gelatinoasă, care se deplasase, probabil, de milenii, peste vidul spațiului dintr-o lume străină.