Într-o relație cu telefonul meu – Jexi (2019)

Phil in filmul Într-o relație cu telefonul meu – Jexi online subtitrat are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să își schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexio asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

Într-o relație cu telefonul meu - Jexi (2019) Online Subtitrat


Regia: Jon Lucas, Scott Moore
Actori: Adam Devine, Alexandra Shipp, Rose Byrne
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Jexi (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Jexi (2019)

Adam DeVine este un bărbat introvertit și neîndemânatic, care intră într-o relație cu … propriul lui telefon mobil, în comedia Jexi, ce pare să fie o parodie la drama lui Spike Jonze Her, ce îl avea pe Joaquin Phoenix protagonist.

Personajul principal, pe nume Phil, jucat de către Adam DeVine, cumpără un celular posedat de către o inteligență artificială care începe să îi dea sfaturi de viață. Un bărbat singur începe, așadar, o relație cu asistenta sa virtuală… Majoritatea publicului va recunoaște subiectul din filmul Her al lui Spike Jonze, și probabil ar spune că filmul lui Jonze, o fantezie romantică, în care Joaquin Phoenix este un singuratic depresiv care este sedus de către o muză virtuală (vocea lui Scarlett Johansson) este realizarea absolută în acest gen de filme. Dar iată că a apărut filmul Jexi, ce seamănă cu Her, însă într-o notă ușor satirică.

Phil, un bărbat drăguț dar neatrăgător, care are un serviciu obișnuit într-un birou, este dependent de telefonul său, de social media, de toate lucrurile care îl fac să nu aibă o viață socială obișnuită. Atunci când prețiosul său telefon mobil este distrus (o adevărată dramă) își cumpără unul nou, care are un asistent virtual pe nume Jexi. Care are o grămadă de idei proprii. Jexi este impulsivă, nu are niciun gând profund și nu are coerență în spatele motivațiilor ei. Plus că e rea de gură.

Uneori, ea îl ajută pe protagonist să își schimbe viața în bine, alteori pur și simplu i-o sabotează sau spune lucruri scandaloase sau pur și simplu neașteptate. De fapt, este doar un artificiu narativ care face lucrurile să meargă înainte, creând o tensiune artificială și ocazii banale de râs.

Spre deosebire de vocea caldă a lui Scarlett Johansson din Her, Jexi vorbește – cu vocea lui Rose Byrne – într- un stil neutru, parcă preînregistrat. Însă ceea ce spune este orice dar nu monoton. Începe prin a anunța „Ne vom distra de minune, fraierule”, apoi pune stăpânire pe conturile de card ale lui Phil, insultându-l atunci când nu îi ascultă ordinele. Comandă o salată sănătoasă în loc de paste cu carne, trimite mailuri în locul lui Phil și o sună pe fata pe care Phil o place.

Cântă pe ritmuri de hip-hop cenzurate, îl critică deschis pe șeful lui Phil și se declară excitată. Pare un coach cu vocabularul unui birjar, ce vrea să comande viața lui Phil.

Este o parodie pentru dependenții de tehnologie. Filmul livrează și câteva replici amuzante; este „consumabil”, puteți să vă bucurați de el. Dar asta mai ales dacă vă plac genul de glume fără perdea, de tipul celei în care telefonul îi cere lui Phil să p bage la încarcat, apoi să o scoată, și așa tot mai repede, băgat, scos, băgat, scos….


Într-o relație cu telefonul meu - Jexi (2019)
Într-o relație cu telefonul meu - Jexi (2019) Online Subtitrat in Romana

Phil in filmul Într-o relație cu telefonul meu - Jexi online subtitrat are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să își schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
3.5