Into the Forest (2019)

Into the Forest (2019) online subtitrat urmează trei paranormali Youtuberi care ar fi trebuit să filmeze un simplu documentar în pădure, dar totul devine rapid o călătorie în inima groazei.


Regia: Josh Huffine, Brendan Rudnicki
Actori: San Rolando Bermudez, Mark Brotherton, Dillon Dreiling
An: 2019
Gen: Groaza
IMDB: 3.2


Into the Forest (2019) Online


Trailer


Review Into the Forest (2019)

Prima prioritate și obiectivul principal pentru filmarea unei filme horror realizate într-un singur cuvânt ar fi realismul. Actorii ar trebui să pară autentici sau cât mai naturali, dar “În pădure” prin intermediul întregului film atinge exact opusul.

Indiferent dacă era un personaj țipând în uitare, strigând de teamă că este neautentic sau văzând pe cineva care are o confuzie falsă care nu ar convinge un 10yo. Nimic nu va distruge mai repede un film filmat decat sa-si piarda credinta sau sentimentul ca este real.

Într-un gen care este puternic saturat pentru și de milenii, prea mulți producători de filme cred că dacă folosesc actori amatori sau necunoscuți, iar filmul va folosi efecte handheld sau șocante ale camerei, acest film va da un impuls realismului. De obicei, dar nu este cazul în cazul în care fiecare scenă se întâmplă să apară forțat sau scripted. N-aș recomanda acest film pentru telespectatori și sugerează că direcția este complet eliminată.