Into the Ashes (2019)

Cu o slujbă onestă și o soție iubitoare, Nick Brenner din filmul Into the Ashes (2019) online subtitrat credea că a scăpat în siguranță de istoria sa violentă si criminală. Dar vechiul său anturaj nu a uitat nici de el, nici de banii pe care i le-a furat, iar când anturaj ii ia ceea ce prețuiește cel mai mult Nick – soția lui – el nu are nimic de pierdut. Confruntat de șeriful din oraș, care este și socrul său, Nick trebuie să decidă dacă va rămâne pe noua lui cale sau se va răsfăța în nevoia de răzbunare și va forța pe dușmanii săi să plătească pentru ceea ce au făcut.

Into the Ashes (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Aaron Harvey
Actori: Frank Grillo, Luke Grimes, Marguerite Moreau
An: 2019
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 4.8


Into the Ashes (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Into the Ashes (2019)

Dacă ați văzut un trailer pentru Into the Ashes, ați fost înșelat și acesta este un lucru minunat sau dezastruos. În Ashes este un thriller de răzbunare bazat pe răzbunare, dar nu este experiența plină de acțiune, propulsivă pe care o implică marketingul. Mai degrabă, ceea ce a construit Harvey este mai atent, mai deliberat, mai meditativ în forma sa finală.

Filmul incepe odata cu inregistrarea de catre Nick a unui jurnal intr-un incendiu, in timp ce o voce-discutie discut despre violenta inerenta in Vechiul Testament, concentrandu-se in special pe povestea lui Samson.

În nici un alt moment, filmul Into the Ashes sau personajele nu aduc încredere sau credință în conversație, dar această deschidere adaugă la procedură un strat de neprihănire, o întrebare despre virtute și decență, dar, mai important, legată de titlu, o întrebare despre răscumpărare. Harvey realizează acest lucru în multe moduri subtile. Pentru unul, totul își ia timpul. Nu vă grăbiți la o linie de terminare aici.

Ca atare, publicul nu-i poate ajuta decât să simtă că tensiunea crește de fiecare dată când Nick din 2019 subtitrate in romana se uită peste umăr sau se uită în spațiu. Trecutul lui îl bântuie și performanța lui Grimes arată clar că nu va renunța. Tara și viața sa din Alabama reprezintă un nou început, dar nu răscumpărare. Este o mască pe care Nick o poartă, chiar dacă este una pe care o iubește profund și cu adevărat.

Pentru doi, atât de mult din ceea ce se întâmplă în Into the Ashes este lăsat la interpretare sau deducție. În loc să furnizeze publicului informații despre lingură, personajele vorbesc unii cu alții cu cunoștințele potrivite pentru relațiile lor. Această abordare forțează audiența să se aplece, solicitându-i să acorde o atenție cât mai mare ceea ce nu se spune despre ceea ce este, ducând la violența pe camera, care este minimă, dar cu intenție.