Interviu cu un asasin – Interview with a Hitman (2012)

“Trust no one. Fell nothing. Never lose.”. Acesta este motto-ul lui Victor care este un asasin perfect, crescut in conditii dure undeva in mahalalele din Romania , el stie valoarea vietii mai mult dechat altii.

Dupa ce a fost tradat de propri semenii, el trebuie sa isi insceneze propria moarte pentru a putea scapa si sa fuga la Londra. Aici el se alatura unei noi familii de gangsteri. Victor din Interviu cu un asasin – Interview with a Hitman online subtitrat, este acuma mai iute si mai nemilos dechat inainte, cu secrete din trecutul sau care au refuzat sa se estompeze. Intalnirea cu o frumusete intunecata care incearca sa-l schimbe si sa ii ofere o sansa pentru o viata noua il pune in dilema. Poate el sa scape vreodata de viata in care a fost crescut? Poate renunta la a fi un asasin?

Filmul Interviu cu un asasin – Interview with a Hitman online subtitrat este livrat in parti si mai ales in partile care conteaza. In general, actul din film a aratat cateva scene bune si au fost suficiente pentru a tine filmul impreuna. Pentru mine, se distanteaza de alte filme din ideea “hitman“, incercand sa nu se comporte ca ceva ce nu este. Ca si in cazul multor filme cu buget redus, acest film ar putea fi imbunatatit cu timpul si resursele investitionale, dar avem nevoie cu adevarat de aceste tipuri de filme in cadrul industriei.


Regia: Perry Bhandal
Actori: Luke Goss, Caroline Tillette, Stephen Marcus
Anul: 2012
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 6.2


Interview with a Hitman (2012) Online Subtitrat