Internet Famous (2016)

Internet Famous (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Michael J. Gallagher
Actori: Wendy McColm, Bruno Amato, Roger Bart
Anul: 2016
Gen: Comedie, Parodie
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer Internet Famous (2016)

Sinopsis film Internet Famous (2016)

In comedia Internet Famous din 2016, un grup de pe internet numiti “sensations” se intrec intr-o emisiune tv. O parodie a internetului.

Recenzie film online Internet Famous (2016)

Având realizat datorită succesului rețelei sale de populare stele social media, Maker Studios se extinde acum în film, iar prima caracteristica de lungime oferindu-a produs este mai puțin de o lună de la sosirea sa. Internet Famous, care stele Shane Dawson ca unul dintre cei cinci nominalizati la fictive “Web Steaua Anului” ceremonie, va fi disponibil pe iTunes 21 iunie.

Stelele de pe Internet faimoase sunt toate cunoscute pentru munca lor digitală, dar în film, acei creatori ei înșiși și colegii lor vor falsifica. Într-o manieră mockumentary, Internet Famous trimite de diferite arhetipuri stea pe web, inclusiv “one hit minune”, “prankster,” și altele. Dincolo de Dawson, alți creatori care apar in film includ Amanda Cerny, Christian DelGrosso, Steve Greene, și Richard Ryan.

În plus față de anunțarea data de lansare pentru Internet Famous Studios Maker partajat, de asemenea, un trailer pentru film. Între stilul mockumentary și personajele excentrice, există cu siguranță un pic de o vibrație lui Christopher Guest în joc, deși cu un ton ușor sillier, care va apărea pentru publicul țintă al filmului.

Internet Famous este regizat de Michael Gallagher (de onoare total Sketch), scrisă de Gallagher și Greene, și produs de studiourile Maker și Lakeshore Entertainment Off The Dock. Este unul dintre mai multe filme Maker intenționează să lanseze; astfel cum a raportat in toamna anului trecut, rețeaua digitală este, de asemenea, lucreaza cu producatorul relatărilor Dredd Adi Shankar pe un trio de proiecte.