Întâmplarea – The Happening (2008)

Întâmplarea – The Happening (2008) Film Online Subtitrat


Regia: M. Night Shyamalan
Actori: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo
Anul: 2008
Gen: SF, Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Întâmplarea – The Happening

Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol. Ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo. Cu atracția către evenimente apocaliptice care-i este caracteristică, Shyamalan cu siguranță va reuși să-și îngrozească spectatorii.

M.Night Shyamalan este unul dintre regizorii mei preferaţi. Mi-au plăcut încă de la început lumile sale pline de mister, misticism şi supranatural pe care le crează aproape în fiecare film. Chiar dacă a explorat lumea de dincolo ( The Sixth Sense ), sau a creat un experiment social în care frica este elementul dominator ( The Village ). Shymalan a ştiut de fiecare dată să creeze poveşti unice care au revigorat genul sf prin câteva elemente de horror. Pentru acest lucru şi pentru faptul că nu a folosit zombie, criminali de neoprit sau monştri scăpaţi din iad l-am admirat pe Shymalan şi am să continuu să-i urmăresc îndeaproape orice creaţie.

Chiar dacă nu s-a bucurat de aceleaşi aprecieri ca şi creaţiile sale precedente, The Happening este un sf. reuşit care tratează un subiect delicat – modul iresponsabil în care omul distruge natura din jurul său. Milioane de copaci sunt tăiaţi zilnic iar scenariul din film chiar dacă nu este posibil ar fi bine dacă s-a întâmpla măcar o dată ( sunt rău ), la o scară foarte redusă, astfel încât distrugerea iresponsabilă a naturii să ne pună pe gânduri.


Trailer Întâmplarea – The Happening