Întâlnire cu spartanii – Meet the Spartans (2008)

Întâlnire cu spartanii – Meet the Spartans (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Actori: Jareb Dauplaise, Crista Flanagan, Travis Van Winkle, Nicole Parker, Hunter Clary
Anul: 2008
Gen: Comedie
Durata: 86 minute
IMDB: 2.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Întâlnire cu spartanii – Meet the Spartans

Regele Leonidas, care are o atractie neobisnuita pentru fizicul barbatesc trebuie sa se reuneasca cu cel mai atragator si cu cel mai respingator dintre barbatii spartani pentru a opri invazia Persanilor. Eroicul rege spartan Leonidas, se pregateste sa porneasca in lupta pentru a-si salva poporul si pamantul. Acesta isi cheama armata, cerand sa vina 300 de soldati, dar ceea ce primeste de fapt sunt 13 soldati, majoritatea homosexuali.

Desi sansele de castig erau vizibil reduse, Leonidas merge la Oracol sa afle ce sanse are, dar si Oracolul isi bate joc de el, incurajand-ul. El trebuie sa lupte impotriva a mii de persieni invadatori, printre care si Ghost Rider, Rocky Balboa, Autobots, Paris Hilton care avea o cocoasa si o mana enorma, si Brittany Spears care era cheala.
Filmul este o parodie facuta dupa filmul original 300.

Aceasta este, probabil, unul dintre filmele cele mai îngrozitoare am văzut. Oricât de mult am bucura de umor parodia de prost gust, acest film doar cade plat. Așa că multe dintre glumele din film sunt atât de dilatat că, indiferent de umor inițial prezent doar devine diluat. A fost amuzant lovind o celebritate în groapa morții o dată. De cinci ori mai târziu, este doar stătut și trăgând. Dacă ați văzut remorci la acest lucru, l-ați văzut, practic, aproximativ 90% din film. Script-ul ar fi putut fi cu ușurință condensat la o schiță 10 minute pentru Saturday Night Live. Umorul este atat de repetitiv; aproape toate glume play off fie spartani sexualitatea discutabilă sau promiscuitatea celebrități.


Trailer Întâlnire cu spartanii – Meet the Spartans