Insyriated (2017)

Insyriated (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Philippe Van Leeuw
Actori: Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis
An: 2017
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Insyriated

“Insyriated” (titlul său în Marea Britanie), deși nu este perfect, sa dovedit a fi una dintre cele mai neliniștitoare (cum ar trebui să ia în considerare subiectul) și filme puternice văzute în cinematografe în acest an pentru mine. Este un film foarte bun, de fapt foarte mare, care merită aparent o eliberare mai largă.

Din punct de vedere vizual, “Insyriated” este extrem de atmosferic și surprinzător. Cinematografia păstrează privitorul în mod constant în centrul acțiunii și dă o urgență mare în timp ce nu trece peste cap. Editare este întinsă și adaugă la natura tulburătoare a lui “Insyriated”, la fel ca și editare sunetului. Iluminatul bântuie fără a fi prea întunecat. Seturile sunt limitate corespunzător, dând în mod efectiv un sentiment de claustrofobie. Philippe Van Leeuw conduce cu asigurare și control asupra subiectului, fiind mai de succes ca director decât ca scriitor.

O parte din scenariu este strâns și provocator. Povestea nu este niciodata plictisitoare si isi trateaza subiectul cu o calitate nefericitoare care distruge nervii. Ororile, tensiunea și suspensia nu sunt tratate excesiv sau nu sunt acoperite cu zahăr sau trivializate. Cu toate acestea, nu se oprește și nu primește prizonieri, ceea ce era potrivit și în care există un sentiment clar de pericol.

Caracterele par real și conflictele lor sunt ușor de identificat cu fiecare pas al drumului, chiar și atunci când iau decizii greșite și judecate, ajung, de asemenea, ca bineînțeles ceea ce oprește privitorul de a fi frustrat de ele. O distribuție extraordinară face posibil acest lucru, cu cele mai bune performanțe venite de la Hiam Abbass, Diamand Abou Abboud și Juliette Navis.