Instrument of War (2017)

Instrument of War (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Thomas Anderegg
Actori: Jack Ashton, Elliot James Langridge, Daniel Betts
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Razboi
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Instrument of War

BYUtv a vizionat un film de vacanță inspirat din conturile de primăvară ale unui pilot de bombardier al celui de-al doilea război mondial, care a fost capturat și deținut ca prizonier de război într-un lagăr de detenție german.

Instrumentul de război este pus în aer pe 23 noiembrie la Universitatea Brigham Young, Provo, din Utah, bazată pe BYUtv. O rețea comercială gratuită disponibilă în 60 de milioane de gospodării pe rețelele Dish Network, DirecTV și sistemele de cablu.

Telefilmul de 90 de minute a fost inspirat de povestea lui Clair Cline, un pilot american B-24. Capturat și ținut la tabăra germană Stalag Luft I după ce a fost împușcat în Olanda ocupată de naziști în timpul unei misiuni de bombardament. El și membrii echipajului s-au luptat să se mențină psihic în timp ce trăiesc în captivitate.

Pentru a-si mentine sanatatea si a-si ridica spiritele alti prizonieri, Cline – un muzician auto-predat. A transmis rationamentele Crucii Rosii cu alti prizonieri si gardieni pentru a obtine instrumentele si materialele necesare pentru a realiza o vioara folosind paturi de pat. A unui scaun, lipici uscat din partea de jos a scaunelor și o bucată de sticlă ca instrument de sculptură în lemn. Vioara de casă a fost finalizată la timp pentru Crăciun. Iar Cline a devenit cunoscută în întreaga tabără pentru a juca colinde tradiționale pe ea.

Filmul, filmat în colaborare cu familia Cline, include fragmente din jurnalul soției sale, pe care a păstrat-o de-a lungul captivității soțului.