Înstrăinaţi – The Divide (2011)

Înstrăinaţi – The Divide (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Groaza, SF
Scenariu: Karl Mueller, Eron Sheean
IMDB Rating: 5,8
Regizor(i): Xavier Gens
Actori: Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înstrăinaţi – The Divide

În acest thriller post-apocaliptic, expresiv și violent, nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol. Blocați de mai multe zile sub pământ, fără nici o speranță de a fi salvați și așteptându-i doar orori neinimaginabile de cealaltă parte a ușii buncărului, grupul începe să descindă în nebunie, fiecare întorcându-se împotriva celuilalt prin chinuri fizice și psiho-sexuale.

Pe măsură ce proviziile se împuținează, tensiunile se aprind și devin din ce în ce mai dezechilibrați de lipsa lor de speranță. Fiecare act împotriva celuilalt devine și mai depravat decât anteriorul. În timp ce toată lumea din buncăr își permite să se lase copleșită de disperare și să-și piardă umanitatea. Un supraviețuitor se agață de o șansă foarte mică de a scăpa, chiar dacă nu există salvare în afară.

Multi au criticat faptul ca filmul este prea violent si arata numai partea rea a oamenilor sau ca directorul nu s-a straduit sa rate clar ce mesaj transmit personajele din film. Insă mie mi s-a părut inteligent modul în care te lasă să înțelegi ce consideri tu. Personal am văzut și caractere bune în film nu numai rele. Iar misterul asupra celor îmbrăcați în alb vs aluziile la 11 sept mi s-au părut foarte îndrăznețe. Finalul de asemenea este foarte bun, iar numele ales personajului principal de asemenea te lasă să înțelegi multe.