Inspectorul Harry şi jocul morţii – The Dead Pool (1988)


Inspectorul Harry şi jocul morţii – The Dead Pool (1988) film online subtitrat

Regia: Buddy Van Horn
Actori: Clint Eastwood, Liam Neeson, Patricia Clarkson, Jim Carrey, David Hunt
Anul: 1988
Gen: Actiune, Crima, Mister
Durata: 91 minute
IMDB: 6.2/10 din 19538 voturi

Micul contracția vine și pleacă atât de repede este ușor să ratezi. Este scris în colțul feței murdare lui Harry, și trădează furia clocotitoare ascuns sub masca lui de calm. Nu e chiar furie, într-adevăr, că clocotește în interiorul acolo – dar indignarea, că infractorii merg gratuit în timp ce Departamentul de Politie din San Francisco se dedică relațiilor publice. Ce este interesant despre contracția este ca vine exact la momentul potrivit, la începutul filmului Inspectorul Harry şi jocul morţii, iar publicul este în așteptare pentru el, și nu există de fapt, o bucurie atunci când o văd.

Rareori au stările mentale ale unui personaj de film serie deveni mai familiar decât cele de murdare lui Harry.

“Inspectorul Harry şi jocul morţii” este al cincilea din seria, și majoritatea oamenilor uitam va fi văzut de celelalte patru. Ei știu de nerăbdare lui Harry cu birocrație, și dorința sa de a merge singur, unu-la-unu, cu criminali în calea lui. Ca fanii o operă familiar, fanii Harry murdare așteptați pentru momentele cheie.

După contracția, știm că înainte de mult timp nu va fi de două mai mult: în momentul în care inspectorul Harry Callahan este numit pe covorul în biroul lui superioară și având un sever dressing-jos, și în acest moment, nu după mult timp, atunci când el este suspendat din serviciul activ. Cu excepția cazului în memoria mea nu reușește, Harry a rezolvat toate cazurile sale în timp ce de suspendare.

Actul de echilibrare într-un film Inspectorul Harry şi jocul morţii bun murdare Harry este între notele familiare, care trebuie să rămână la fel de fiecare dată, și noile unghiurile în fiecare caz. “The Dead Pool”, care este la fel de bun ca și originalul “murdar Harry,” are o mulțime de unghiuri noi, și o mulțime de lucruri de spus, mai ales cu privire la filme de groază, știri de televiziune și povara de a fi o celebritate.