Insigna de Onoare – Badge of Honor (2015)

Insigna de Onoare – Badge of Honor (2015) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Anthony Thorne, Kevin Barrett
IMDB Rating: 4.5
Regizor(i): Agustin
Actori: Martin Sheen, Mena Suvari, Jesse Bradford

Detectiv David Miles și Mike Gallo sunt evacuate de pe despre un schimb de droguri. Cu nici un moment pentru a apela din nou, ei bustul întâlnirea, dar două dintre cele vinovați să scape. În timp ce pe goana jos pe scări împotriva unui criminal înarmat, Gallo a încercat țintă și lăstari lui. Din păcate, un adolescent tânăr în drum spre casă de la petrecerea unui prieten se ascunde pe casa scării și, confundat de Gallo ca suspect său, este ucis. Panică, Gallo încearcă să cheme o ambulanță pentru băiatul, dar colegul lui Miles îl convinge că el va fi lovit pentru crimă, dacă el spune adevărul și că în schimb ar trebui să acopere uciderea accidentală ca ucidere autoaparare. Cu o investigație în curs în evenimentele din bustul de droguri, va fi capabil să tacă duo sau va fi dezvăluit acțiunile lor reale in “Insigna de Onoare”?

Violente, in “Insigna de Onoare”, criminalitatea curajos thriller medalie de onoare se concentrează pe corupția în cadrul poliției și modul câteva sunt dispuși să sape adânc pentru a afla adevărul, chiar dacă aceasta înseamnă transformarea în propriile lor colegi. După Miles acoperă fotografiere accidentale Gallo de 14 ani Ramon, ofițer Jessica Dawson se alătură Direcției afacerilor interne pentru a investiga presupusa fotografiere autoaparare. După arestarea ei coleg, după ce aproape a ucis un cetățean încătușat și supus, Jessica este doar un fel de ofițer cinstit necesare pentru a descoperi adevărul despre acest caz. Cu toate acestea, nu va fi ușor atunci când ofițerii implicați vor face tot ce este posibil să nu pentru a obține prins.

Mena Suvari pune într-o performanță excelentă ca tânărul ofițer Jessica. După ce a văzut partea ei echitabilă a brutalității poliției de către propriul ei coleg, dezgustul ei pentru crima, mai ales în mâinile cuiva care ar trebui să știe și să se comporte mai bine, forteaza-o să-l percepe. Coleg sau nu, Jessica nu se teme de eradicarea polițiștii strâmbe și va lua orice este aruncat la ea. Dar, apoi, din nou, ea nu și-a cunoscut pe cineva ca detectiv David Miles, jucat de un intens Lochlyn Munro. Miles este un supraviețuitor și îi place să joace cu propriile reguli. Cu un șir de abateri și diverse rapoarte în spatele lui, mărturia lui nu este de a fi de încredere, dar asta nu este tot Jessica trebuie să fie atentă a.