Insidious (2010)

Insidious (2010) Film Online Subtitrat


Regia: James Wan
Actori: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Andrew Astor, Corbett Tuck, Heather Tocquigny
Anul: 2010
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Insidious

Soții Josh și Renai se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă, înainte de a avea timp să își despacheteze toate obiectele de uz casnic. Evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul lor, Dalton, își propune să exploreze podul locuinței, dar se prăbușește de pe scară și se lovește la cap. Iar în dimineața următoare intră într-o stare vecină cu coma, din care medicii de la spital nu sunt capabili să îl mai trezească.

Renai și o asistentă medicală îl îngrijesc cu devotament pe copilul care nu răspunde la niciun fel de stimul exterior. Iar mama își dă seama că în casa lor se petrec fenomene paranormale și că un spirit malefic încearcă să preia controlul asupra corpului lui Dalton.

Întrucât doctorii nu le sunt de niciun ajutor, părinții disperați apelează la experți în spiritism. Si la oameni de știință preocupați de astfel de întâmplări pe care logica nu le poate explica, aflând că nu casa este bântuită de fantome. Ci băiatul aflat în stare de letargie atrage ca un magnet forțele malefice. Mintea lui fiind prizonieră într-un tărâm îndepărtat denumit The Further.

Mi’a placut foarte mult ideea filmului, aduce putin a Poltergeist. Si sound’ul iarasi mi’a placut, poate daca nu era atat de melodramatic in unele situatii. Plus acompaniat de niste efecte vizuale mai spectaculoase si actori mai convingatori. Poate chiar reusea si acest film sa se situeze in aura celor de referinta pe acest gen, precum Poltergeist. Si nu mi se pare ca exagerez cand spun asta, cred ca de’l vedeam pe la vreo 10 ani, ramaneam marcat pe viata.