Inseparabili – Inseparable (2011)

Inseparabili – Inseparable (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Dayyan Eng
Actori: Kevin Spacey, Daniel Wu, Beibi Gong
An: 2011
Gen: Drama, Mister
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_BXGRogXVVI/Inseparable.2011.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Inseparabili – Inseparable

Un barbat tanar cu probleme, Li, se confruntă cu presiunea de la locul de muncă și problemele de acasă, cu soția lui capricioasă. Chuck îl salveaza pe Li, aflat in pragul disperării și îi devine mentor. Dar cine este cu adevărat Chuck?

Acest film ar fi grozav dacă conceptele sunt originale. Scenariul este în esență o mulțime de câteva concepte / răstălmăciri de la Hollywood care sunt apropiate, foarte vizibile pentru spectator. Filmul sa simțit târât în mare parte din timp.

Kevin Spacey face ceea ce face cel mai bine. Este un actor bine pregătit și arată în munca sa. Cred că Daniel Wu a considerat bine cine a fost actorul său de sprijin.

Există modalități de a răspunde clar la întrebări și de a le răspunde în mod subtil (ceea ce arată foarte bine bărbații nebuni). Acest film a mers pentru acesta din urmă și nu a făcut o treabă foarte bună din aceasta. A fost confuz într-o manieră proastă, mai ales cu modul în care a fost portretizată soția lui Daniel Wu.

Îi voi da o petrecere lui Spacey pentru că a intrat pe piața chineză înainte ca restul actorilor de la Hollywood să înțeleagă ce expunere precoce ar putea acum să facă pentru cariera lor globală în viitor.