Înşelătoria – Deception (2008)

Înşelătoria – Deception (2008) film online subtitrat

Regia: Marcel Langenegger
Actori: Ewan McGregor, Hugh Jackman, Agnete Oernsholt, Melissa Rae Mahon, Rachel Montez Collins
Anul: 2008
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 107 minute
IMDB: 6.0

Ce se poate compara cu suspans alb-ciolan de încărcarea unui fișier? “Înşelătoria”, asta e ceea ce. Acesta este un gem-ambalate cu toate fiori de uitam ca mica bară de progres crește și crește până când umple spațiul alocat în caseta pop-up pe ecranul computerului de film.

Secvența mai palpitant în filmul de fapt nu implică o cursă între o numărătoare inversă de deconectare și un fișier de încărcare de pe laptop IBM contabil Ewan McGregor lui. Dacă ați avut o mulțime de ritmic muzică, percutant tintite departe în timp ce au fost transferul de fișiere de pe laptop-ul, s-ar putea găsi interesant, de asemenea. Dar poate că nu.
“Înşelătoria” – care, inselator, a fost urmărit în astfel de pseudonime ca “Lista”, “The Tourist”, “Manipularea” (în Franța) și “Untitled Hugh Jackman Proiectul” – meserii aparent în marfa titlu. Meek, auditor ochelari Jonathan McQuarry (ca în McVictim, jucat de McGregor) îndeplinește suav avocat, ruinare Wyatt Bose (Jackman), într-o sală de conferințe târziu o noapte, în timp ce femeia de serviciu de birou și de curățare domnul birou strecoare pe la toaleta bărbaților să poloneză linoleum reciproc.

“Lucrezi târziu sau ai descărcarea o multitudine de porno?” Wyatt întreabă, unidiomatically. Sunt pătrate came avocați din marile orase cu adevarat acest incoerent? Poate că este un indiciu că el nu este cine nu prea pare. Înşelătoria: Wyatt bice o comună, iar puțin probabil noile buni prieteni fum departe cel mai bun seara Jonathan susține că a avut de când a văzut Van Halen in ’87. Înainte de a permite ca o alunecare, el mărturisește că îi place ordinea și simetria numere, nu se uită uneori ferestrele de sticlă de înaltă creștere de orice firma e de audit și vede “viata literalmente mă trece prin.” Contabili și metafore lor: Nu va fi oprit!