Inmormantare cu peripetii – Death at a Funeral (2010)

Inmormantare cu peripetii – Death at a Funeral (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Neil LaBute
Actori: Chris Rock, Martin Lawrence, Keith David
An: 2010
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Inmormantare cu peripetii – Death at a Funeral

O intimă și obișnuită ceremonie de înmormântare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvăluite și corpuri neînsuflețite încurcate..

Atunci cand patriarhul unei familii nord-americane disfunctionale se stinge din viata, toti componentii familiei se reunesc in casa decedatului pentru a participa la priveghi si la ceremonia de inmormantare. Vaduva indurerata si cei doi fii ai acesteia sunt consolati de catre unchi, matusi, verisori, verisoare si prieteni care mai de care mai amuzanti si bizari, care transforma un eveniment ce trebuia sa se caracterizeze prin sobrietate si tristete intr-un haos total si o bataie de joc.

Pe masura ce tensiunile se acumuleaza, animozitatile de cristalizeaza si conflictele dintre rude reizbucnesc, secretele de multa vreme ingropate ale familiei sunt dezvaluite, iar consecintele sunt hilare si imprevizibile. Situatia se complica atunci cand un pitic homosexual pe care nimeni nu il cunoaste pretinde ca este iubitul decedatului si ameninta sa genereze un scandal public daca nu ii sunt satisfacute pretentiile financiare.

L-am vazut in seara asta, si este intr-adevar MULT mai amuzant decat cel englezesc. Singurul de care nu mi-a placut cum a jucat, a fost James Marsden, care nu si-a luat rolul in serios. Regina Hall ca de obicei, ma distreaza modul ei haios de interpretare. Il recomand celor care vor sa-si umple timpul cu o comedie buna.


Trailer Inmormantare cu peripetii – Death at a Funeral