Inima de leu – Lionheart (1990)

Inima de leu – Lionheart (1990) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): S.N. Warren , Jean-Claude Van Damme
IMDB: 6.1
Regia: Sheldon Lettich
Actori: Jean-Claude Van Damme, Harrison Page, Deborah Rennard


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Inima de leu – Lionheart

Lyon Gaultier (Van Damme) dezerteaza din Legiunea Straina. Sosit in State, el isi gaseste fratele pe moarte si pe sotia acestuia fara suficienti bani pentru a-l trata. Pentru a pune mana pe banii necesari, Lyon decide sa ia parte la o serie de lupte clandestine foarte periculoase.

Lyon Gaultier este un parașutist în Legiunea străină franceză, staționate în Djibouti, Africa de Nord. Fratele său, care este căsătorit cu o femeie americană din Los Angeles, este ars de viu în timpul unui deal mers greșit și suferă arsuri de gradul al treilea, murind la scurt timp după aceea in filmul Lionheart. Lyon deserturi legiunea lui atunci când reține scrisorile de la soția fratelui său și în cele din urmă refuză să lase să-l vadă pe fratele său. El fură un jeep și scapă prin deșert, găsirea de lucru pe un vapor se îndrepta spre SUA Între timp, comandantul Legiunii, de asemenea, călătorește în Statele Unite, care sosesc la sediul Ambasadei Franței, unde se spune că dezertarea din Lyon este cotat la mică importanță cu LAPD, așa că dispune de două dintre proprii săi legionari pentru a face treaba.

Lyon sosește la New York si calatoreste in California, pentru a fi cu familia fratelui său. Pe drum, el întâlnește Iosua, un om care conduce lupta pentru bani, și, de asemenea, învață că el nu se poate răzbuna asasinarea fratelui său, așa cum el nu a reușit să identifice criminalii lui înainte de a muri in Lionheart. Tagging, împreună cu Iosua, Lyon se întâlnește Cynthia, care organizează lupte subterane pentru elita bogată și decide să-l sponsorizeze.