Inimă de dragon – Dragonheart (1996)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Inimă de dragon – Dragonheart (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Cohen
Actori: Dennis Quaid, Sean Connery, Dina Meyer
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Inimă de dragon – Dragonheart

Dragonheart film online subtitrat este un amestec de aventura, romantism, umor si efecte speciale spectaculoase. Inima de dragon este povestea incredibila a legaturii dintre un om de onoare si o creatura legendara – ultimul dragon.

Regizat de Rob Cohen, filmul aduce in centrul atentiei legatura mai putin obisnuita care se naste intre Bowen (Dennis Quaid). Un barbat remarcabil, pe vremuri un luptator neinfricat si o creatura. De nici mai mult nici mai putin 18 picioare inaltime si 43 de picioare lungime, un dragon pe nume Draco (Sean Connery). Ultimul din specia sa care i se va alatura lui Brown in lupta pentru eliberarea tarii de sub tiranica stapanire a lui Einon (David Thewlis).

Povestea a inceput cu mult timp in urma, cand un print de numai 14 ani (Lee Oakes). A vazut cum tatal sau a fost ucis cu violenta pe campul de lupta. Un copil tenace, printul Einon va invata cu repeziciune de la Bowen tot ceea ce este necesar pentru a manui sabia si a se apara ca nimeni altul. Bowen este un luptator nobil, dedicat trup si suflet idealurilor celor mai inalte inscrise in asa-numitul Cod Vechi al onoarei. Numai ca intr-o buna zi, cu toate eforturile lui Bowen de a-l proteja pe campul de lupta, Einon este grav ranit.

Cuprinsa de disperare, mama lui Einon, regina Aislinn (Julie Christie) din Inimă de dragon online subtitrat. Nu poate privi nepasatoare cum Einon sta sa moara in bratele lui Bowen si cere ajutor supranatural invocand puterea magica a dragonilor care. Potrivit unor vechi religii celtice ar putea sa-i salveze fiul de la moarte.