Inheritance (2020)

In filmul Inheritance (2020) online subtitrat Lily Collins are rolul principal, Lauren Monroe, fiica unui politician foarte bogat, pe nume Archer Monroe (Patrick Warburton), si care are o vointa de fier. Într-o zi, în mijlocul unei conferințe de presă, află că tatăl ei a murit în mod misterios, fiind o moarte brusca. Această știre starneste imediat un circ in presa, iar Lauren este napadita de întrebări legate de cele petrecute.

După înmormântare, deschiderea testamentului mareste lista de întrebări. Nu numai că fratele ei – interpretat de un foarte plictisit Chace Crawford – a primit o moștenire de douăzeci de ori mai mare, dar ea a primit, prin testament, si un flash drive de la tatăl sau.

Din păcate pentru Lauren din filmul online Inheritance (2020), conținutul acestui stick conține secrete greu de crezut, iar de acum sunt responsabilitatea ei de a le tine ascunse. Intr-un videoclip, el detaliaza locația unui buncăr subteran secret; este localizat, în mod convenabil (mai neliniștitor), aproape de fortareata unde se juca in copilarie.

Inheritance (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Vaughn Stein
Actori: Lily Collins, Simon Pegg, Connie Nielsen
An: 2020
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.4


Inheritance (2020) Online Subtitrat


Trailer