Ingrijitoarea – The Carer (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Ingrijitoarea – The Carer (2016) Film Online Subtitrat


Regia: János Edelényi
Actori: Brian Cox, Anna Chancellor, Emilia Fox
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ingrijitoarea – The Carer

Sir Michael Gifford, o legendă a actoriei, este un tip imposibil: e bădăran, înjură constant, nu te poți baza pe el. Iar de când are o boală incurabilă este insuportabil. I-a îndepărtat pe cei care l-au îngrijit, iar acum sosește o nouă „victimă”. Dorottya, o tânără actriță maghiară stabilită în Anglia. Fata speră în secret ca Sir Michael să o ia sub aripa lui, să o învețe meserie, însă bătrânul actor e nepoliticos și crud cu ea.

Un scenariu minunat, plin de spirit și pucioasă, conduce acest lucru – urma să scriu fermecător, dar este mult mai dur decât asta. Comedie satisfăcătoare emoțional și dramatic satisfăcătoare. Scenariul este dat viata plina de viata de catre veteranul Brian Cox. Ca Sir Michael Gifford actorul Shakespearean in varsta si tanarul tanar Coco König, ca si Dorottya, noul sau ingrijitor.

Cox își oferă numeroasele sale linii de scintilă, cu un umor șubred de sine însuși, în timp ce Ksnig este o performanță încrezătoare, inteligentă și memorabilă. Karl Johnson este minunat, deoarece soferul vechi credincios si gradinar si dresser de 40 de ani de serviciu, Joseph si Emilia Fox profita din plin de rolul sau de Sophia, sora dezaprobatoare. Anna Cancelar are un rol splendid ca menajera și flacăra secretă veche.

Deși, probabil, povestea poate părea să amintească atît The Intouchables (2011), cît și Me Before You (2016), nu este deloc similară.

Cea mai bună parte sunt surprizele constante puțin stropite prin scenariu și direcția sensibilă și sensibilă. Filmul se termină cu un moment teatral glorios, melancolic și înălțătoare.


Trailer Ingrijitoarea – The Carer