Infruntarea titanilor – Clash of the Titans (2010)

Perseu (Sam Worthington) in filmul Infruntarea titanilor – Clash of the Titans este fiul lui Zeus si al sotiei regelui Acrisius (Jason Flemyng). El este crescut de o familie de pescari. Hades (Ralph Fiennes), razbunatorul zeu al Infernului ii omoara familia lui Perseu.

El, nemaiavand nimic de pierdut, se ofera voluntar sa conduca o misiune periculoasa pentru a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa ia puterea din mainile lui Zeus (Liam Neeson), impiedicand astfel venirea Iadului pe Pamant. Lupta pentru suprematie ii aduce fata in fata pe oameni, regi si zei, iar confruntarea dintre zei ameninta sa distruga pamantul.

Perseu incepe o calatorie plina de pericole pe taramuri interzise, in fruntea unei cete de razboinici curajosi, printre care Draco (Mads Mikkelsen), care il incurajeaza sa-si foloseasca abilitatile deosebite datorate descendentei sale divine. Ei au de infruntat demoni invincibili si monstri infricosatori, iar unica lor sansa de supravietuire este ca Perseu sa-si accepte puterile de zeu si sa-si creeze propriul destin, sfidandu-si soarta.


Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.8
Regia: Louis Leterrier
Actori: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes


Clash of the Titans (2010) Online Subtitrat