Infinity Baby (2017)

O comedie despre copiii care nu îmbătrânesc.

Mi-a plăcut foarte mult Infinity Baby. După ce am citit că se deschidea la râde groaznice, am găsit umorul ceva mai silențios decât mă așteptam. Acestea fiind spuse, am văzut-o după-amiaza într-o zi lucrătoare la SFIFF, așa că am fost probabil o mulțime mai puțin lubrifiată și mai scârbă.

Kieran Culkin ca Ben este mare și fiecare femeie din distribuție oferă o performanță excepțională. Unul dintre cele mai bune trucuri ale filmului Infinity Baby online subtitrat este modul în care urmărim personajul lui Trieste Kelly Dunn; Allison; prin perspectiva deformată a lui Ben; iar apoi; mai târziu; vedem personalitatea ei re-încadrată mai obiectiv. Acest lucru este în parte datorită rolului lui Dunn; deși sunt sigur că este și în direcția.

După ce am văzut-o o singură dată; nu pot să-mi pun degetul asupra modului în care schimbarea este atât de palpabilă; dar este fantastic. Sunt sigur că nu există nici un efect sonor al unei înregistrări scânteietoare care să se oprească în coloana sonoră; dar acesta este sentimentul care este capturat în timpul acelei scene.


Regia: Bob Byington
Actori: Nick Offerman, Megan Mullally, Martin Starr
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Infinity Baby (2017) Online