Indigen – Indigenous (2014)

Indigen – Indigenous (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Alastair Orr
IMDB Rating: 4.2
Actori: Zachary Soetenga, Lindsey McKeon, Sofia Pernas

Indigen este o propunere interesanta; nu la fel de bun ca ruine, și nici pe departe nivelul de coborâre, ambele din care este foarte amintește de, este totuși un film de divertisment de groază puțin. Vreau să spun, dacă se pare că geanta va avea, probabil, un moment bun cu ea. Ce vreau să spun este că cam place, în ciuda numeroaselor defecte mici si problemele sunt pe cale de a rula în jos.

Terenul Indigen este destul de simplu. Grupul standard emisiune de cinci (este întotdeauna cinci …) prieteni pe un pic de o excursie “aventură finală” pentru Panama înainte de a începe să fie reale adulti, să te distrezi, să îndeplinească localnici, și să-l în cap o excursie de o zi în inima Darien Gap a vedea o cascada mitic (SPOILER ATENTIE: e bine) ar putea fi distractiv. Ignorarea avertismentele puternice ale amicul lor navigare locale, care le iau de pe dimineata cu o fată local pentru a verifica it afară. Lucrurile nu merg bine, ca Chupacabra se dovedește a fi un lucru foarte real … Trebuie să spun, eu sunt destul de lumesc, dar eu nu pretind a fi orice fel de explorator. Nu există nici un fel în iad vei mă să ia doar o excursie rapidă în spațiul Darien. Uitați de Chupacabra, rebelii FARC că acasă fac sunt cu adevărat înfricoșătoare. Doar cere Tom Hart Dyke. Poate e îmbunătățit în ultimii ani, într-un fel mă îndoiesc.

Filmul Indigen începe cu o lovitură imagini găsit, care pare la prima sa fie un element stilistic încorporate în proceduri – aceasta nu este deloc o “găsit imagini” de film, care este, probabil, cel mai bine. Dar această atingere pare să se estompeze un pic, în favoarea unui stil narativ film de luare a mai simplă. E păcat, pentru că a furnizat un contrast frumos și a dat o procedură care intime, “pentru reali” sentimentul că a găsit filmul ar trebui să, având Whiteout să se întindă credibilitatea ceea ce vedeți și cum / de ce se a fi filmat.