India’s Most Wanted (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Inspirat de adevăratele evenimente, filmul indian India’s Most Wanted (2019) online subtitrat aduce la viață povestea uneia dintre cele mai mari operațiuni ascunse întreprinse în țară. Este vorba despre o poveste a adevăratului zgomot și hotărâre, despre o condamnare condusă de 5 eroi puțin probabil, care au capturat unul dintre cei mai periculoși teroriști ai Indiei fără a trage un singur glonț.

India's Most Wanted (2019) Film Indian Online Subtitrat in Romana


Regia: Raj Kumar Gupta
Actori: Jiban Bhattarai, Arjun Kapoor, Aasif Khan
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 4.1


India’s Most Wanted (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review India’s Most Wanted (2019)

India’s Most Wanted este povestea unei capturări senzaționale a unui terorist. Prabhaat Kapoor (Arjun Kapoor) este un ofițer de informații cu sediul în Bihar și are reputația de a captura mai mulți criminali de profil.

Într-o zi primește un sfat dintr-o sursă misterioasă (Jitendra Shastri) despre o ascunzătoare a teroristului în Nepal. Acest terorist nu este altul decât Yusuf (Sudev Nair), care a condus mai multe atacuri teroriste în India. Datorită rezultatelor sale, a fost salutat ca Osama bin Laden din India. După ce a obținut permisiunea neoficială de la senior Rajesh Singh (Rajesh Sharma), Prabhaat pleacă spre Nepal împreună cu Pillai (Prasanth Alexandrr), Amit (Gaurav Mishra) și Aasif Khan (Bittu).

Fără a informa Rajesh, Prabhaat primește ajutor financiar și de muncă de la Ravi (Bajrangbali Singh), iar echipa ajunge la Kathmandu, capitala Nepalului. Ei se întâlnesc cu sursa și le spune că Yusuf l-au întâlnit prin cunoștința lui Nadeem pentru a trimite bani Arabiei Saudite. Dar sursa nu știe unde locuiește exact Yusuf. Astfel începe vânătoarea pentru Prabhaat și echipa sa. Cu toate acestea, provocările din fața lor sunt aplanate.

Ei nu sunt autorizați să folosească arme și sunt în misiune în mod ilegal. În plus in filme online 2019 subtitrat in romana, ISI din Pakistan are o prezență gravă în Nepal și vor face orice pentru a salva pe Yusuf din ghearele echipei Team Prabhaat. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Povestea din India’s Most Wanted a lui Raj Kumar Gupta este strict în regulă și reamintește una dintre a doua jumătate a lui Akshay Kumar-starrer BABY [2015]. El a încercat să rămână autentic pentru incidentul real. În acest fel, scenariul lui Raj Kumar Gupta suferă. Episodul în care a fost atras teroristul a fost senzațional, mai ales că l-am prins fără să trag un singur glonț. Cu alte cuvinte, acest lucru înseamnă că filmul este lipsit de acțiune și de divertisment real. Dialogurile lui Raj Kumar Gupta nu sunt mari.


India's Most Wanted (2019)
India's Most Wanted (2019) Online Subtitrat in Romana

Inspirat de adevăratele evenimente, filmul indian India's Most Wanted (2019) online subtitrat aduce la viață povestea uneia dintre cele mai mari operațiuni

Editor's Rating:
3