Independents’ Day (2016)

Independents’ Day (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Laura Beth Love
Actori: Fay Gauthier, Sal Landi, Johnny Rey Diaz
An: 2016
Genuri: SF, Actiune
IMDB: 1.7
Durata: 91 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer Independents’ Day (2016) Film Online Subtitrat


Review Independents’ Day (2016) Film Online Subtitrat

Vară său, ceea ce înseamnă că sezonul de succes este în plină desfășurare la multiplexuri în întreaga națiune. De asemenea, aceasta înseamnă că, pentru azil va produce o mână de “Mockbuster” concepute pentru a câștiga un timp sloturi în timpul Primetime pe canale. Cum ar fi Statele Unite ale Americii sau Syfy. După ce, la un moment dat, aceste nivel scăzut de rip-off-uri au fost menite să păcălească chiriașii creduli la magazinele locale video. În epoca de streaming, pentru azil a fost forțată să sus produsul său și de a reduce producția sa, toate pentru binele fiecărui film în parte. Se pare că mai mult timp și bani au fost dedicate speciale departamentele de efecte.

Străinii au invadat Pământul și au pus deșeuri la diverse obiective turistice din întreaga lume. Au dat un termen de cinci zile pentru om, la bordul navelor lor și să evacueze Pământul. Cursa invadator promite un leac pentru boala si toate celelalte boli la suferințe umane. In cazul în care permit să fie luate într-o planetă străină. Aceasta include fiul schilod președintelui Meredith Raney (Fay Gauthier). Care se află în cârje în primul act și care conduce forța de rezistență în ultima.

Tatăl unui agent ucis serviciu secret, care, de asemenea, se întâmplă să fie șef al unei miliții. Mitinguri acoliții lui la război cu forța de ocupație pe teritoriul american.

Utilizarea formatului Ziua Independenței ca un model Scripter Geoff Meed a dat un scenariu literat, cu referiri la viclene Godard și titlul inspirat. Direcția de la Laura Beth Dragostea este peste norma pentru nivelul si cel mai important, filmul este un watchable de 90 de minute, care nu se simte ca o chinuitoare 3 ore.