Inapoi acasa – Louder Than Bombs (2015)

Inapoi acasa – Louder Than Bombs (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Joachim Trier
Actori: Rachel Brosnahan, Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: 7.0

Pregătirile pentru expoziția consacrată celebrei fotografe Isabelle Reed, la trei ani după moartea ei neașteptată, îi aduce împreună pe soțul ei și cei doi fii în casa familiei. Un secret care iese la suprafață le dă peste cap viețile aparent calme.

Familia reprezintă dragoste necondiționată, familia reprezintă toleranță și încredere. Dar cât de multe sacrificii, frustrări și dezamăgiri se ascund în spatele acestor sentimente frumoase?

Regizorul filmului Oslo, 31 august, Joachim Trier revine în forță cu un film de excepție ce depășește orice așteptare a publicului. Jesse Eisenberg (The Social Network, Batman v Superman: Dawn of Justice) este protagonistul principal, alături de Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan, Rachel Brosnahan într-o poveste psihologică plină de suspans.

Un album al familiei Reed, o serie de fotografii care surprinde visele acestei familii, dezamăgirile și provocările de zi cu zi. Prin fragmente neliniare de amintiri comune se dezvăluie treptat o luptă pentru regăsirea de sine. Pregătirile pentru expozița în memoria celebrei fotografe Isabelle Reed (Isabelle Huppert), la trei ani după moartea sa neașteptată, îi aduce din nou împreună pe soțul și cei doi copii ai săi.

Gene Reed (Gabriel Byrne) încearcă cu disperare să reconstruiască relația cu cei doi băieți ai săi: Jonah (Jesse Eisenberg) și Conard (Devin Druid), dar amintirile diferite pe care fiecare le are despre Isabelle nu fac altceva decât să facă această relație și mai dificilă in Inapoi acasa – Louder Than Bombs.

Sub același acoperiș Gene, Jonah și Conard se confruntă pe rând cu simbolul de soție și mamă a femeii pe care o iubesc și pe care realizează că nu au cunoscut-o niciodată cu adevărat.

Cu o inegalabilă finețe de a expune cele mai interesante detalii ale naturii umane, regizorul Joachim Trier construiește o poveste hipnotică și plină de emoție.

Filmul Inapoi acasa – Louder Than Bombs este câştigătorul premiului Cel mai bun film la Festivalul de Film de la Stockholm şi a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.