Inamicul – Enemy (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Inamicul – Enemy (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Mister, Thriller
Producator(i): Javier Gullón (screenplay), José Saramago (novel)
IMDB: 6.8
Regia: Denis Villeneuve
Actori: JJake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Isabella Rossellini, Sarah Gadon

In Inamicul – Enemy, Adam este un profesor de istorie ce duce o viaţă liniştită cu iubita lui, Marie. El descoperă un bărbat identic lui, un actor pe nume Anthony. Acestă trăieşte în apropiere, cu soţia lui însărcinată, Helen. Adam îşi urmăreşte dublul, observându-l de la distanţă, dar curând vieţile celor două cupluri se vor întretăia, declanşând o bătălie mortală din care numai unul poate supravieţui.

“Enemy”, Villeneuve mai recentă (a fost filmat între cele două filme menționate mai sus, deși acesta este eliberat după ce acesta), diferă de lucrările anterioare nu numai de a fi stabilit în Canada, dar și în oferirea de o poveste care este aparent mai puțin în cauză cu luptele reale dureros decât cu nedumeriri subiective de vis. Adaptat de scenaristul Javier Gullon din nou autor Jose Saramago portughez “The Double”, a clocitoare dramă, crepuscular are Jake Gyllenhaal (care, de asemenea a jucat în “Prizonierii”), în rolurile un bărbat și dublu său.

Deoarece povestiri Enemy de camere duble, cu pedigree lor pe termen lung în literatură și cinema, în mod inerent aparțin domeniului de fantastic, “inamic”, evident, se află în afară de lumea reală traumele politice și penale traumatice a două predecesorii sai. Mai puțin ambițios (și, la 90 de minute, ceea ce mai scurte) decât acele filme, este inevitabil mai puțin impresionantă, mai mult ca o povestire semi-capricioasă de un stapan al cărui forte reale este o provocare romane realiste cu caracter epic.

Cu toate acestea, care nu este de a sugera trei filme Enemy sunt complet diferite. De asemenea, o nuanță de calitatea coșmaruri, violența în “Incendies” și “prizonieri”, a fost, sau au avut sentimentul de a fi, fratricid sau fratricid. În “inamic” există, de asemenea un sentiment de antagoniști fiind strâns legate, fie ca timp gemeni separate, ca două aspecte ale aceleiași personalitate, sau ca tipi care se încadrează într-o competiție violentă ca urmare a accidentale “înrudirea” de aspectul lor identice. Care dintre aceste posibilități, dacă este cazul, cuprinde explicația “real” este o întrebare filmul păstrează impingandu înapoi la privitorului.

Uite Filmul Enemy are culoarea petelor de nicotina, sau o autostradă smoggy la asfințit. Adam Bell (Gyllenhaal) are păr șaten, o barbă maro și haine maro sau bronz inveterately poartă ciufulit. El trăiește într-un vast oraș maro numit Toronto și predă istoria într-o sală de clasă instituțional lumină maronie care este doar pe jumătate plină de studenți. Într-una din câteva fragmente de curs am auzit de la el, spune clasei sale că conducătorii Romei a dat pâine de cetățeni și circuri în scopul distragere. Cu afectează martor al unui om care a plictisit cu fiecare aspect al vieții sale, Adam se pare nevoie de distragere a atenției. Care este, probabil motivul pentru care, o zi în sala de facultate, el ia sfatul alt profesor de a cauta un anumit film pe DVD, una care promite să ridice moralul in Enemy.