Inainte de rasarit – Before Sunrise (1995)

O studenta frantuzoaica din filmul Inainte de rasarit – Before Sunrise online subtitrat, aflata in ultimul an, Celine, interpretata de Julie Deply, intalneste un baiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) in trenul pe ruta Budapesta – Viena. In Viena coboara amandoi si ies impreuna. Idila lor de 14 ore este foarte impresionanta, doar ca la sfarsitul calatoriei, vor trebui sa se desparta. Sau nu?

Cu prilejul unei calatorii cu trenul, o studenta frantuzoaica si un tanar american decid sa coboare impreuna la Viena, din dorinta de a-si provoca destinul si a ramane macar cu o amintire frumoasa. Ei traiesc o poveste de dragoste care se intinde pe parcursul unei dupa-amiazi, a unei seri si a unei nopti, dupa care se despart.

Acest film Inainte de rasarit – Before Sunrise online subtitrat aduce o viziune originala, deloc vulgara, asupra dragostei si a relatiilor interumane. Desi intalnirea dureaza foarte putin ca timp, ea este deosebit de profunda, iar la finalul ei protagonistii pot spune ca se cunosc. Filmul Inainte de rasarit – Before Sunrise online subtitrat este romantic, suav, si impresioneaza prin prospetimea jocului actorilor. Conversatiile protagonistilor sunt inteligente si profunde, diferite de discutiile banale si stereotipe din majoritatea filmelor de dragoste.


Regia: Richard Linklater
Actori: Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert
An: 1995
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 8.1


Before Sunrise (1995) Online Subtitrat