Înainte de miezul nopţii – Before Midnight (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Înainte de miezul nopţii – Before Midnight (2013) Online Subtitrat


Regia: Richard Linklater
Actori: Seamus Davey-Fitzpatrick, Ethan Hawke, Julie Delpy, Ariane Labed, Jennifer Prior
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantice
Durata: 109 minute
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înainte de miezul nopţii – Before Midnight

Celine și Jesse sunt acum în Grecia, în vacanță. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franța, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Și au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut, într-un tren spre Viena. La precedenta lor întâlnire, în “Before Sunset”, cei doi erau deja mai puțin idealiști și vedeau lumea mai puțin boemă.

Acum, cei doi sunt impreună și au două fiice gemene. Când Jesse își duce fiul din prima căsătorie la un aeroport din Grecia pentru ca acesta să se întoarcă în America la mama lui, cu care locuiește, începe să ia în considerare o mutare înapoi la Chicago, pentru a fi mai aproape de fiul său. Între timp Celine se gândește să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franța, acolo unde ea, Jesse și cele două fiice locuiesc permanent.

Richard Linklater a reusit sa faca un film complet din trilogia Before Sunrise, Before Sunset si Before Sunrise. Un film plin de magie si realism despre relatiile de iubire si evolutia lor: de la momentul cunoasterii partenerului pana cand lucrurile se aseaza, apar copiii iar monotonia incepe sa-si faca resimtita prezenta. Cea de-a treia parte a trilogiei se bucura de un scenariu foarte realist in care se arata evolutia celor doua personaje principale.