In the Name of Ben Hur (2016)


In the Name of Ben Hur (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Atkins
Actori: Gana Bayarsaikhan, Jason Beeston, Stephanie Beran
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 2.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis In the Name of Ben Hur

Gladiatorul retras Juda Ben Hur din filmul In the Name of Ben Hur ajuta un grup de tineri în încercarea lor de a elimina romanii din patria lor o dată pentru totdeauna.


Trailer In the Name of Ben Hur

https://www.youtube.com/watch?v=98sDm3AC6wg


Review In the Name of Ben Hur

Care acționează este un sac de amestecat, un cuplu de actori sunt bune, dar cele mai multe dintre tineri actori principali sunt pur și simplu teribil, iar tipul care joacă Ben Hur schimbă accentul lui de câteva ori în timpul filmului, care este destul de amuzant.

Oricum, pe scenele de luptă, oh da aproape am uitat, e un asasin chinezesc de sex feminin în acest film, trebuie să dragoste filme punct de vedere istoric exacte, oricum scenele de luptă toate destul de mult constau din Romani cu săbii obtinerea bătut de către oricare dintre oamenii care tasteaza-le în se confruntă cu o dată sau de le-a lovit cu personalul său o dată.

Cel mai mare gladiator nu al Romei nu folosește o sabie nici atât mai mult, nu se așteaptă să vadă sânge în acest film, cu excepția pentru nas sângeroase ocazional, chiar și atunci când cineva este înjunghiat cu un pumnal nu există nici un sânge și dacă el ridică un topor în el nu se va folosi capătul ascuțit pentru a ataca tipi cu săbii, care încearcă să-l omoare.

Nu atunci când el se poate folosi mânerul pentru a le scoate din loc! Ce tip! Se economisește ca aceștia să facă efecte de sânge! Yaaaay, reducerea costurilor! Într-o scenă eroii noștri liber niște sclavi de romani și gardienii văd fețele lor, dar, în loc de a le ucide astfel încât nu există nici un martor.