În siguranţă – Safe (2012)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

În siguranţă – Safe (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Boaz Yakin
Actori: Igor Jijikine, Jason Statham, Jay Giannone, James Hong, Reggie Lee
Anul: 2012
IMDB: 6.5
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 94 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În siguranţă – Safe

După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marțiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se atașează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găsește pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiași gangsteri care i-au ucis soția și o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezești și polițiștii corupți.

Cine l-a văzut vreodată jucând pe Jason Statham știe, fără îndoială, că i se potrivesc ca o mănușă rolurile de dur în filme de acțiune. Un dur care acționează întotdeauna după propriile reguli, un borfaș cu personalitate. Conceput după aceeași rețetă, filmul „Safe” oferă un recital de acțiune într-un New York pentru a cărui dominaţie se bat mafia chinezească, mafia rusă şi poliţiştii corupţi. Vă sună cumva original? Desigur nu, ați mai văzut așa ceva prin alte câteva sute de filme.

Locuitorii oraşului au parte însă de un înger păzitor în tot acest haos infracțional: Luke Wright; un fost polițist; fost luptător în ring și fost gunoier; interpretat bineînțeles de Jason Statham. Care nu a strâns însă niciodată gunoaie; după cum afirmă la un moment dat; ci doar s-a descotorosit de ele. Aflându-se mai mereu în situații limită; personajul începe o vendetă împotriva celor care i-au distrus viața; rostind periodic câte o replică savuroasă de te tăvăleşti pe jos de râs.