În secret – In Secret (2013)


În secret – In Secret (2013) Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Neal Bell, Charlie Stratton
IMDB: 6.2
Regia: Charlie Stratton
Actori: Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange, Matt Devere, Oscar Isaac, Jessica Lange, Matt Lucas


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În secret – In Secret

Thérèse, o tânără și frumoasă orfană de mamă, este obligată de mătușa ei să se căsătorească cu egoistul și bolnăviciosul verișor primar Camille. Simțindu-se prinsă în capcana unei căsnicii lipsite de pasiune și îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent LeClaire, Thérèse pune la cale uciderea propriului soț pentru a-și putea trăi povestea de iubire cu Laurent.

Complotul funcționează; iar Camille eliminat; dar fantoma lui continuă să-i hărțuiască pe cei doi criminali până la punctul în care Laurent nu mai poate picta niciun tablou în care o figură omenească să nu împrumute trăsăturile victimei. Thérèse nu mai poate face dragoste cu fostul amant; cu care între timp și-a oficializat relația; fără să simtă prezența lui Camille în dormitorul matrimonial.

Învrăjbiți unul împotriva altuia și ajungând să se deteste din cauza sentimentelor de culpabilitate; Thérèse și Laurent intenționează să se omoare reciproc; mai ales că au comis greșeala de a-și mărturisi crima în fața mamei paralizate a lui Camille. Ochii acuzatori ai bătrânei; singurii pe care aceasta și-i mai poate mișca după cele două atacuri vasculare cerebrale pe care le-a suferit din cauza durerii provocate de moartea fiului; îi urmăresc cu ură și îi înnebunesc pe Thérèse și Laurent.

În secret - In Secret (2013)
În secret - In Secret (2013) Online Subtitrat in Romana

În secret - In Secret (2013) Online Subtitrat Gen: Crima, Drama, Thriller Producator(i): Neal Bell, Charlie Stratton IMDB: 6.2 Regia: Charlie Stratton Acto

Notă film - PortalulTauTV.net:
0