In Salbaticie – Into the Wild (2007)

Crescut intr-o suburbie bogata din Washington DC, Christopher McCandless din filmul In Salbaticie – Into the Wild online subtitrat, decide la 24 de ani sa intrerupa legaturile cu familia, sa renunte la conturile bancare si sa plece in salbaticie. Ajuns in Alaska, Christopher renunta la masina, isi arde si ultimii bani si decide sa se decurce singur in tinuturile pustii, vanand si mancand radacini. Corpul lui a fost gasit cu cateva luni de zile mai tarziu, cauza decesului fiind probabil inanitia.

Filmul In Salbaticie РInto the Wild online subtitrat lui Sean Penn este ecranizarea unei povesti adevarate, dar plina de paradoxuri. Eroul principal pleaca de unul singur in lume, arde banii, taie orice relatii cu familia pentru a putea fi liber de toate constrangerile societatii in care traia. Desi notele de la scoala ii garantau o cariera de succes, el alege sa renunte la tot.

Modul in care parintii lui isi schimba existentele dupa disparitia fiului lor este prezentat de regizor de o maniera teatrala. Certurile dispar, oamenii devin credinciosi, fiecare baiat de pe strada le pare a fi baiatul lor revenit acasa. Prabusirea tatalui pe asfalt este o scena interesant realizata, dar care nu convinge privitorul de autenticitatea suferintei acestuia.


Regia: Sean Penn
Actori: Emile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener
An: 2007
Gen: Aventura, Biografie, Drama
IMDB: 8.1


Into the Wild (2007) Online Subtitrat