În întuneric – In the Fade (2017)

Viața Katjei se destramă brusc, când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care ea are nevoie, și Katia reușește astfel să facă față înmormântării.

Dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurd complică doliul Katjei din În întuneric online subtitrat, deschizând răni și îndoieli. Danilo, avocat, prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katia în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, însă pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate.

Diane Kruger; premiată la Cannes 2017 pentru probabil rolul vieții; cel principal din In the Fade online subtitrat (regia Fatih Akin); intră pe marile noastre ecrane cu acest thriller eficace; în tradiția unor opere ale lui Costa-Gavras;din 20 aprilie.

Diane Kruger demonstrează o profunzime în interpretare; de care nu o credeam în stare – în rolurile anterioare arborând de obicei o mimică glacială şi o liniaritate a jocului în mai toate rolurile sale. Pe Kruger am putea-o numi revelaţia de la Cannes 2017; deși anul îi aparţinea lui Nicole Kidman; cu patru filme anul trecut pe Croazetă.


Regia: Fatih Akin
Actori: Diane Kruger, Denis Moschitto, Numan Acar
2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.3


In the Fade (2017) Online Subtitrat