În inima pădurii – Into the Woods (2014)

În inima pădurii – Into the Woods (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): James Lapine
IMDB: 6.0
Regia: Rob Marshall
Actori: Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Daniel Huttlestone, Anna Kendrick


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În inima pădurii – Into the Woods

Inspirat de multi-premiatul muzical cu același nume, Into the Woods ne poartă din nou în lumea basmelor: personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui (James Corden și Emily Blunt), care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare (Meryl Streep). Johnny Depp este Lupul cel rău, Chris Pine este Făt-Frumos, iar Anna Kendrick Cenușăreasa.

Aceasta este prima adaptare a filmului “Into the Woods”. Câteva alții fuseseră contemplate, lucrate, chiar au început să fie turnate, dar acesta este singurul care a fost vreodată finalizat … NU pentru că a fost “oribil” “îngrozitor” sau orice altceva, ci pentru că era o sarcină atât de dificilă! Am crezut că acest film a fost o minunată opere de artă care abordează o mulțime de probleme de viață (la urma urmei, Sondheim este de asemenea un psiholog remarcabil). Alții erau supărați de faptul că era un muzical. Oh, boo-hoo. Oamenii își cântă liniile. Cum se simte un Disney.

Bine, voi fi de acord cu un singur punct: NU este povestea ta tipică Disney. Nu. Deloc. În schimb, este mai mult adevărat față de povestirile originale ale fraților Grimm … permiteți-mi să repet că … adevărat față de frații Grimm original … dacă nu știți despre ce vorbesc, dacă credeți că Albul de Zăpadă a fost despre Dansuri dansatoare și păsări tweeting, atunci într-adevăr trebuie să vizitați o bibliotecă.

Oamenii țipă în sus și în jos că acest lucru nu este cu siguranță un film de familie. Um … Alo? Știți chiar ce înseamnă “PG”? Înseamnă “sugerată îndrumarea părintească” … aceasta înseamnă că, în calitate de părinte, ar trebui să decideți dacă copilul dvs. are dreptul să vadă.