În căutarea perfecțiunii – The Perfection (2018)

În acest thriller horror În căutarea perfecțiunii – The Perfection (2018) online subtitrat de la Netflix, o muziciană cândva promițătoare reia legătura cu foștii ei mentori. Însă aceștia sunt fascinați de o nouă elevă.

Începând din societatea înaltă din Shanghai, povestea se axează pe fosta violoncelistă Charlotte (“Allison Williams“) și pe Elizabeth (“The Dear White People’s Logan Browning”), tânără care a luat locul ei la prestigiosul conservator de muzică, unde cele două au fost învățate după Charlotte ce a trebuit să plece să aibă grijă de mama ei bolnavă.

Dacă ați fi așteptat un thriller perfect de groază pentru a vă bântui weekend-ul, acesta este filmul, de la Netflix. Filmul este un “desert” pentru ține, și să faci bine să te pregătești că va fi o aventură. Regizat de Richard Shepard, care a regizat recent un episod din “The Twilight Zone“, acest film o interpretează pe Allison Williams în rolul unei femei care se întoarce în lumea muzicii după o pauză lungă, doar pentru a descoperi că o altă stea (Logan Browning) strălucește acum în locul ei. O poveste de obsesie legat de artă, ce îți amintește uneori de “Black Swan“.


Regia: Richard Shepard
Actori: Allison Williams, Alaina Huffman, Steven Weber
An: 2018
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.5


The Perfection (2018) Online Subtitrat


Trailer