În căutarea dreptații – Chocolate (2005)

În căutarea dreptații – Chocolate (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Vivek Agnihotri
Actori: Anil Kapoor, Sunil Shetty, Arshad Warsi
An: 2005
Gen: Indiene, Thriller
IMDB: 4.8


Chocolate Partea 1:

Chocolate Partea 2:


Sinopsis În căutarea dreptații – Chocolate

Ajunul Crăciunului, Londra. În timp ce locuitorii orașului acoperit de zăpada se pregătesc de sărbătoarea păcii și a bucuriei. O serie de incidente bizare tulbură atmosfera frumoasă a orasului. Un cuplu de indieni ghinioniști se trezesc urmăriți de poliția londoneză și scoși vinovați pentru ce s-a întâmplat. Sau poate chiar sunt…

In film de 2 minute și tu știi că este un ascensor (Nu, am obiceiul folosi cuvântul “remake-ul” sau “adaptat de la” pentru că asta este, un lift) de “The Usual Suspects”. Atunci când a existat un bîzîit despre “Chocolate” în timpul acumulării și încă de când am auzit despre film, am așteptat altceva. Dar după cum se pare, este o reeditare 1995 la Hollywood scutura.

Sunt de acord cu adaptările și inspirații, dar ceea ce mă irks este că ei nu recunosc nici adaptarea ar trebui. Vin să se gândească la ea, nu există nici o “adaptare” aici, este simplu de ridicat. Sfârșitul anului vine ca o surpriză pentru oricine care a văzut originalul. Am citit, de asemenea, recenzie de dl Taran Adarsh ​​și crezi sau nu, chiar el a părut să-i placă ideea de adaptare, el a “adaptat” din comentariul lui James Berardinelli a Suspecți! ( “Filmul împrumută de la zeci de surse – Hitchcock, Scorsese, frații Coen și doar despre fiecare maestru al genului, trecut sau prezent.” Verificați această linie în recenzia lui James a originalului).