In Broad Daylight (2019)

Chyna Lane, din She’s Gotta Have It, joacă în filmul In Broad Daylight (2019) online subtitrat ca Jordan Boudreaux. Iordania este răpită și ținută ostatică de prietenul ei, Steve. Familia ei și comunitatea merg împreună pentru a o găsi înainte de a fi prea târziu. Vărul Malik, jucat de Shad “Bow Wow” Moss, face misiunea personală să o găsească și să o aducă acasă în siguranță.

In Broad Daylight (2019) Online Subtitrat


Regia: Kenn Michael
Actori: Michael Arnold, Tamara Austin, Tameka Bob
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 6.3


In Broad Daylight (2019) Online


Trailer


Review In Broad Daylight (2019)

In filmul In Broad Daylight, Chyna Layne, recent de la The First Purge, și seria Netflix a lui Spike Lee, ea trebuie să o facă, ca Jordan. Ne întâlnim cu Iordania în timp ce este implicată într-o urmărire a mașinilor. Iordania are un copil pe bancheta din spate și elaborează rapid un plan pentru a-i aduce copilul la siguranță de la cine îl urmărește.

Omul care îl urmărește pe Iordan este fostul său iubit și tatăl copilului său, Steve (Curtis Hamilton). Când Iordania se întoarce într-o parcare a magazinelor de produse alimentare, reușește să-i aducă copilul la un străin de ajutor, însă ea însăși este luată … În lumina zilei. Tăiat la doi ani mai devreme. Iordania se află într-un grătar familial, înconjurat de o familie imensă, cu mulți veri, inclusiv cu cel mai apropiat văr, Malik (Shad ‘Lil Bow Wow’ Moss).

Malik ia adus pe prietenul său Steve la grătar și acum Steve flirtează cu vărul lui Malik. Chimia dintre Iordan și Steve din In Broad Daylight este palpabilă, chiar și mama lui Iordan, care comentează acest lucru, și cere ca Malik să aducă pe Steve la o cină de familie. Jordan și Steve intră într-o relație, dar încet, crapături încep să apară în exteriorul tipului lui Steve.

Foarte nesigur, Steve din 2019 subtitrate in romana începe să-i taie Iordania de la familia ei. El folosește în mod repetat tactici manipulative pentru ao menține mai degrabă decât să viziteze mama ei. Înfricoșător, mama ei spune că gelozia lui este un lucru bun, un semn al cât de mult o iubește. Mama este mult prea subdezvoltată ca personaj pentru a afla cum simte cât de greșit se dovedește a fi.

Când Iordania rămâne gravidă, încep să apară primele semne ale profunzimii nesiguranței lui Steve. Dar este Steve un agresor violent? Veți avea nevoie să vedeți în lumina largă a zilei pentru a afla. Regizorul Kenn Michael adaugă un pic de mister devreme, în Lumină de dimineață, suficient încât să începeți să vă întrebați dacă Steve este persoana care a răpit Iordania.

Misterul este modest, deoarece filmul este mult mai direct în a fi despre violența domestică decât despre a fi un mister. În doar 80 de minute obținem o poveste complet rotunjită despre un abuzător nesigur și despre profunzimea depravării sale și avem o poveste de familie care este plină de grijă și empatie și condusă de o performanță extrem de convingătoare a lui Shad Moss.

Apoi, ultimele cinci minute ale In Daylightlight au sosit și mi-am pierdut mințile. Cu cinci minute rămase în timpul de funcționare, producătorii de In Broad Daylight pauză fiecare regulă din istoria povestirii moderne. Producătorii filmului In Broad Daylight introduc trei personaje pe care nu le-am văzut niciodată în film și un element de, fără glumă, supranatural.

Da, trei, nou-nouți, care nu au mai fost văzuți niciodată și nu au mai văzut niciodată personaje, sunt introduse cu cinci minute rămase în film. Dar atunci, producătorii In Daylight Light lansează un element al supranaturalului și ne propunem să tratăm acest lucru cu seriozitate și gravitate, mai degrabă decât să fim jigniți de o poveste atât de groaznică. Totul este atât de absurd, atât de complet nebun încât nu pot decât să admir îndrăzneala unei adunări atât de îndrăznețe și prost gândite la o melodrama altfel direct.

Am râs cu voce tare și am țipat la televizorul meu, pentru că eram atât de șocat, înspăimântat și amuzat la nebunia ciudată a încheierii In Daylight. Spre deosebire de păcatele Tatălui, care introduc în primii zece minute nenumărate comploturi și personaje, In Daylight lansează trick-ul de a salva pe toți cei nebuni până la capătul celălalt, permițându-i să explodeze într-un afiș nebun de pură Deus Ex Machina, idioțenia glorioasă.