În bătaia vântului – Risttuules (2014)

În bătaia vântului – Risttuules (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Martti Helde
Actori: Laura Peterson, Tarmo Song, Mirt Preegel
An: 2014
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<03hCfIz1mfc/in.the.crosswind.2014.bdrip.x264-emx.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis În bătaia vântului – Risttuules

O abordare cinematografică fascinantă, o combinație de live action și tablouri vii alb-negru, drama emoționantă In the Crosswind, de Martti Helde, urmărește traseul unei mame estoniene și a fiicei ei, care încearcă să găsească drumul spre casă după ce au fost deportate în Siberia la ordinul lui Stalin, în 1941.

Un film de arta estonian , unic , ca idee de realizare. Filmul este alb-negru , si cred ca de la el a pornit nebunia cu manequi challange. Desi ma indoiesc ca vreun participant la manequin challange are atatea circumvolutiuni incat sa inteleaga un astfel de film. Deci pe fondul unei voci care nareaza se desfasoara imagini foarte spectaculoase , cu peisaje mirifice. Sau actori care nu se misca. Filmul ca realizare e clar o capodopera , daca nu ar fi unul de propaganda antisovietica. La sfarsit apare scris in engleza ( sanchi ) numarul vicimelor ” holocaustului sovietic ”

Filmul în cauză a găsit un unghi distinct pentru a ilustra starea de spirit: folosind alb-negru și tableau vivant, de asemenea, muzica potrivită. Bineînțeles, din cauza numărului limitat de caracteristici ale filmului. Nu este ușor să urmăriți și să urmați, nu la gustul celor care iubesc loviturile rapide. Si răsturnările, de aceea nu se așteaptă să atragă publicul mai larg.

Dar, în opinia mea, este cu siguranță mai distinctă decât câștigătorul premiului Oscar Ida din Polonia … Și regizorul nu a ajuns încă la 30! Deci, dacă sunteți pregătiți cum și ce să vedeți, atunci veți avea o experiență bună de urmărire. În caz contrar, vizionați de ex. Purge (2012).