În albastru – In Blue (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Drumurile lui Lin și ale lui Nicu din filmul În albastru – In Blue online subtitrat, se întâlnesc în București atunci când taxiul în care se afla Lin îl lovește pe Nicu. Întâlnirea neașteptată rezultă într-o relație confuză care se învârte între o relație mamă-fiu și iubire.

E realitatea cruda a unui copil la marginea societății. E o bucățica din istoria copilașilor romani abandonați, a copiilor străzii , care recurg la orice mijloace, unele periculoase si penibile , ca sa supraviețuiască, pentru ca instituțiile care ar trebui sa se ocupe de ei nu sunt interesate! E ceea ce așteaptă pe multi copii abandonați si neglijați , care aluneca aici pe panta drogului, sexului, cerșetoriei si ale unor riscuri pe care copii de vârsta lor nu ar trebui sa si le asume!

Asta este esența filmului! Si e bine , ca e făcut de olandezi si belgieni, fiindcă ei sunt impartiali si nu sunt subiectivi, ei sunt foarte obiectivi! Filmul asta, ar trebui sa-l vadă si Guvernanții…fiindcă ei habar nu au de tragediile străzii…fiindcă ei nu știu câți copii se culca nemâncați sau ajung victimele drogului și cerșetoriei. In loc sa elibereze infractorii si sa le creeze conditii in pușcării, mai bine s-ar ocupa de acești copii marginalizați si abandonați de toată lumea, fiindcă neluandu-se nici o măsură acum când încă sunt fragezi si maleabili, când încă se pot educa si îndrepta, aceștia vor îngroșa numărul infractorilor din pușcării sau al morților fără identitate din cimitire.

Asta este esența filmului , nu doar “relația confuză care se învârte între o relație mamă-fiu și iubire.” Cine are urechi sa auda!

În albastru - In Blue (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jaap van Heusden
Actori: Maria Kraakman, Bogdan Iancu, Ellis van den Brink
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Romantice, Romanesti
IMDB: 6.6


In Blue (2017) Online Subtitrat


Trailer


În albastru - In Blue (2017)
În albastru - In Blue (2017) Online Subtitrat in Romana

Drumurile lui Lin și ale lui Nicu din filmul În albastru - In Blue online subtitrat, se întâlnesc în București atunci când taxiul în care se afla Lin îl lo

Editor's Rating:
4