În afara legii – Lawless (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

În afara legii – Lawless (2012) Film Online Subtitrat


Regia: John Hillcoat
Actori: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hardy, Gary Oldman, Jason Clarke
Anul: 2012
Gen: Drama, Crima
Durata: 116 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În afara legii – Lawless

LAWLESS/ÎN AFARA LEGII este un gangster-movie în care bine-cunoscutul regizor John Hillcoat oferă publicului o felie din tumultoasa istorie a fărădelegilor din America. Filmul este povestea adevărată a faimoșilor răufăcători Bondurant. Trei frați care fac contrabandă cu băuturi alcoolice și care își încearcă norocul la visul american în statul Virginia, în era Prohibiției.

Pelicula, ce are la bază relatarea ficționalizată lui Matt Bondurant despre familia sa, are în distribuție actori-vedetă din generația tânără. Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan. Bucurându-se și de prezența unor nume sonore precum Guy Pearce și Gary Oldman. O poveste fascinantă despre crimă și corupție. Loialitate și iubire, brutalitate și tandrețe, LAWLESS/ÎN AFARA LEGII vine să completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

În munții din Franklin County, Virginia, frații Bondurant sunt niște personaje notorii. Cel mai mare dintre aceștia, Howard (Jason Clarke), a reușit să supraviețuiască Primului Război Mondial, dar s-a întors acasă complet cutremurat de experiențele de pe front. Fratele său Forrest (Tom Hardy) a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza gripei spaniole, după ce această boală necruțătoare le-a ucis părinții. El a reușit să înfrângă boala datorită forței tăcute și a invincibilității viscerale și feroce care au ajuns să-l definească.

Jack (Shia LaBeouf), mezinul, este impresionabil, sensibil, inteligent. Cei trei trăiesc vremurile grele dar au spirit de antreprenori și reușesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, fabricând băuturi alcoolice în mod ilegal.