Impossible Monsters (2019)

In filmul Impossible Monsters (2019) online subtitrat după ce a pierdut titlul de Miller Presidential Citation pentru contribuții distincte în psihologie in fata unui coleg, ambițiosul și binevoitul dr. Richard Freeman își urmărește energic proiectul plin de pasiune: un studiu de somn cu accentul pus pe coșmaruri, vise și paralizie de somn. Succesul studiului menționat este imperativ pentru viitorul său, deoarece ar putea aduce o subvenție profitabilă universității – lucru pe care Dean Gaslow il ține peste cap.

Însă studiul are multe probleme, inca de la început. Participanții săi – pictorul Otis, Jo și asistentul social Leigh – abia au fost intervievate înainte de a fi supuse scanărilor FMRI ale creierului lor.

În curând, linia dintre visele și realitățile lor începe să se estompeze in filmul online Impossible Monsters (2019), iar un membru al grupului de studiu este ucis și totul începe să se dezlege rapid. Odată cu creșterea presiunii pe măsură ce doi ofițeri încep să pună întrebări, poate dr. Freeman să reușească să facă lucrurile corect înainte ca altcineva să-și piardă viața?

Impossible Monsters (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Nathan Catucci
Actori: Laila Robins, Santino Fontana, Dennis Boutsikaris
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 6.3


Impossible Monsters (2019) Online Subtitrat


Trailer