Iliza Shlesinger Freezing Hot (2015)

Iliza Shlesinger Freezing Hot (2015) Online Subtitrat


Regia: Iliza Shlesinger
Actori: Iliza Shlesinger
An: 2015
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iliza Shlesinger Freezing Hot

Comediana Iliza Shlesinger își prezintă inteligent și fără ocolișuri perspectiva inedită asupra conflictelor universale dintre bărbați și femei.

Sub ochiul regizoral al lui Bobcat Goldthwait (care devine din ce în ce mai bun, după ce a câștigat anul trecut, “Camelon Esposito”, “Materialul de căsătorie” la Thalia Hall și “Mai mult mai târziu” de la The Vic, Marc Maron) un câștigător “Ultimul comic” în 2008 – reușind în cele din urmă să exploateze energia sălbatică care a fost atât puterea ei singulară, cât și slăbiciunea ei frustrant de încercată până acum.

Se pare că și-a găsit vocea. Sau poate “voci” este mai precisă, deoarece nu renunță complet la vocalizările sale familiare (este demn de remarcat faptul că zgomotele de înaltă și / sau repetitive ale animalelor sunt rare, din fericire).

Ea se numește “adorabilă” și taie o figură izbitoare într-un costum negru strâns, cu părul ei blond, tras înapoi într-o coadă de cal, dar materialul ei sugerează că de multe ori nu se simte nici adorabilă, nici frapantă. Acesta este motivul pentru care setul ei este cel mai puternic atunci când materialul ei ia defectele și incertitudinile femeilor. Modul în care ea face acest lucru aici este o imbunatatire vasta fata de stilul sau anterior de condescendenta mascat ca auto-depreciatie. Shlesinger și-a dat seama cum să transforme aceste impulsuri într-o empatie plină de furie, mascată ca mărturisire.