iGirlfriend (2017)

iGirlfriend (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Coones
Actori: Dalton Edward Phillips, Tony Vespe, Kelsey Pribilski
2017
Gen: Comedie
IMDB: 3.0


Se lucreaza la subtitrare!

<5DxqblfE9I8/iGirlfriend.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis iGirlfriend

O comedie adolescentă despre un adolescent nerdy care creează o aplicație pentru iPhone ca fiind prietena lui. Când ea își aduce viața în mod miraculos, lucrurile merg greșit în rău și încearcă să-l omoare.

De obicei, nu scriu recenzii și, de asemenea, de obicei nu sunt un fan al scenei indie sau a bugetului scăzut. Dar de fapt am fost destul de plăcut surprins de această mișcare.

M-am uitat cel mai mult pentru că premisa a sunat interesantă, și da la început nu a simțit-o ca. Si cum ar fi construit într-adevăr un fundal relatabil care ne-a permis să ne simțim atrași în poveste.

Cu toate acestea, după primele două treimi mi-am găsit că am avut un moment bun, iar scenele de lângă sfârșit (fără spoilere, dar atunci când au început să “tweak” noua creație). Au fost de fapt destul de angajați, amuzanți și plăcută.

Câteva noduri la actorie decentă, mai ales ceea ce ați face, cu excepția acestui buget, deși a dat o mare lovitură la o mare acțiune a lui Kelsey Pribilski (Lilly). Elvis Clark ca Bash a fost destul de decent, la fel ca cea mai mare parte a casting-ului feminin. Deși au avut mai mult un rol de susținere atât de ușor de efectuat tot drumul, totuși.

În ansamblu, am constatat că a fost o mișcare destul de mare pentru eticheta de preț și dacă interesele partajate ignorați bugetul și dați-i drumul.