If There’s a Hell Below (2016)

If There’s a Hell Below (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nathan Williams
Actori: Conner Marx, Mark Carr, Carol Roscoe
An: 2016
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis If There’s a Hell Below

Abe, un tanar jurnalist din Chicago se indreapta spre o regiune rurala din Vestul american. Unde urmeaza sa se intalneasca cu Debra care sustine ca ii va dezvalui o poveste care ii va schimba cariera. Convinsa de faptul ca cineva ii urmareste fiecare miscare, Debra este paranoica, nu este convinsa de faptul ca este bine sa ii marturiseasca totul lui Abe. Pe de alta parte, Abe a condus cateva sute de mile doar pentru a auzi povestea lui Debra si este determinat sa o obtina. In balanta atarna o serie de informatii cruciale de aceea Abe trebuie sa o convinga mai intai pe Debra ca poate avea incredere in el.

OK Mai întâi permiteți-mi să spun de la începutul primei scene din acest film. Care este o moduri secundare împușcat de un câmp de grâu și o moară de vânt am fost încântat de vizionarea acestui film. Cinematografie a fost frumoasă cel puțin și care acționează și dialogul a fost foarte interesant. Directorul și scenaristul acestui film de Nathan Williams, împreună cu Matthew Williams. Care presupun că este fratele său a avut o mare oportunitate pentru acest film pentru a lovi un nerv. Intr-un mod bun. Dar, cu o astfel de poveste în mișcare lentă suspans creând o urgență construiește pentru a afla ce este secretul mare.

Dar, atunci când riscă să fie atât de misterioasă și apoi nu dă pe așteptarea iluminării. Atunci puteți mânie într-adevăr pe cineva care nu-i place acolo timp. Pentru a fi irosit și îmi pare rău să spun acest film este copilul poster acelui tip de folie.


Trailer If There’s a Hell Below