If There Be Thorns (2015)

If There Be Thorns (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Scenariu: Virginia C. Andrews, Andy Cochran
IMDB: 6.1
Regizor(i): Nancy Savoca
Actori: Heather Graham, Rachael Carpani, Jason Lewis


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis If There Be Thorns

În anii ’80, Cathy şi Cristopher Dollenganger se aşează la casa lor şi îşi întemeiază o familie normală. Sau cât de normală se poate ţinând cont de trecutul lor. După „Petals in the Wind”, Cathy şi Christopher au rămas cu cei doi copii ai lui Cathy pe care i-a făcut cu doi bărbaţi diferiţi. Viaţa lor de familia este una fericită până ce mama lor, Corrine, se mută în vecinătate şi încearcă să peticească relaţia făcută praf cu copii şi nepoţii ei.

Însă când băiatul mai mic al lui Cathy, Bart, se întâlneşte cu Corrine, secretele de familie încep să iasă la suprafaţă. Bart află că părinţii lui sunt fraţi şi, de asemenea, află despre stră-bunicul său, Malcolm. Acest lucru conduce la o serie de răbufniri psihotice şi devine de nerecunoscut.


Trailer If There Be Thorns


Review If There Be Thorns

În turneu de poker pe mize mari de filme de televiziune originale, pe durata de viață are un iad de o mână să se joace cu cele două ediții rămase ale V.C. Seria Dollanganger Andrews. Primul din franciza “Flori în pod”, ambalate rating mari pentru net. In timp ce follow-up “Petale in the Wind” tras într-un număr decent, dar nu la fel de succes. Enter “Dacă exista Spini” și “Semințe de ieri,”. Care promit să păstreze zboară pavilion monstru, desen fanii cărților și simple voyeurs de-a lungul pentru plimbare. Motto-ul, aici, aparent, este, dacă nu se poate face clasic, du-te pentru tabără.

Aerisirea la sfârșit de săptămână consecutiv, a treia și a patra tranșe, la fel ca multi o continuare, să consolideze legea randamentului descrescând. Ca poveste originala de groază american Andrews cade plat în traducerea volumelor finale. În sensul creșterii, ambele sunt făcute aparent pentru un joc de băut excelent sau cravată cu versiunea de bord a Taboo.

“Dacă Be spinilor”, adaptat de Andy Cochran și regizat de Nancy Savoca, preia ca Cathy (Rachel Carpani) și Chris Sheffield ( “Sex in the City lui” Jason Lewis). Si cei doi copii, Jory (Iedidia Goodacre) și Bart (Mason Cook), încercați să se amestece în ca o familie obișnuită. La suprafață, totul pare idilic. Chris este un medic respectat. Cathy învață balet. Jory este un chipes-ar fi dansator; dar tânărul Bart este mic pentru vârsta lui și a luat la școală. Comportamentul lui din ce în ce ciudat și secretos pentru că părinții săi lăsa copleșit de amintiri despre ceea ce ei erau ca la acea varsta.