Iertarea Pacatelor – Absolution (2015)

Iertarea Pacatelor – Absolution (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Crima
Scenariu: Richard Beattie, Keoni Waxman
IMDB Rating: 4,0
Regizor(i): Keoni Waxman
Actori: Steven Seagal, Byron Mann, Howard Dell

Steven Seagal si Vinnie Jones stele în Iertarea Pacatelor. Matt a întocmit 10 motive este cel mai dur film al anului …
Când Den de Geek publicat noastre Top 25 trebuie să se vedea filme 2015, am plasat viitorul Steven Seagal film Iertarea Pacatelor în fața locului de top. Presupun. Nu am fost implicat în scris că unul și nu de fapt, ajunge în jurul valorii de la citit-o. Am auzit că a fost bine, deși, și atât de natural și asume Seagal a luat primul loc.
Este dovedit o predicție viclean ca filmul Iertarea Pacatelor ofera. Ei bine, ea are unele defecte, dar cred că e în regulă. Daca esti un fan al filmelor moderne Steven Seagal, atunci aceasta este una dintre cele mai bune. Dacă nu sunteți un fan al filmelor moderne Seagal, această listă este garantat pentru a vă converti. Aș miza groapa reputația Geek echipa editorială de pe ea.
Dacă Iertarea Pacatelor sa dovedit de fapt a fi cel mai bun film al anului este în prezent neclară. Nu vom ști asta sigur până la sfârșitul lunii decembrie, sau, cel puțin până la următoarea film Seagal, a Codului de Onoare, este eliberat. Ce putem spune, fără îndoială este faptul că este cel mai dur filmul lui 2015. Nu este pur și simplu posibil ca orice alt film din acest an ar putea fi destul de greu pentru a concura. Ai putea produce un documentar despre 15 oră mai puternice câștigătorii din lume concurență Man încearcă să mănânce friptura delicioasa, sunet urmărite de către RUN DMC, și nici nu ar veni aproape de nivelurile de rezistență constatate în Iertarea Pacatelor. Există un pic în Iertarea Pacatelor unde Steven Seagal șutează o grămadă de tipi în timp ce partenerul său legat inductoare un om la moarte, folosind numai coapse. Asta e nivelul de duritate avem de-a face cu aici.